Αρχείο γιά March, 2006

καθαρή

13 τσαχπινιές March 6th, 2006

Θα κοιμηθούμε απόψε μια διαφορετική, από τις άλλες, Δευτέρα για να ξυπνήσουμε σε μια ακόμα πιό κοινή Τρίτη.

Μια αναποδογυρισμένη ψυχή, πνιγμένος, κάτι κρύβει η τσέπη μου για σένα απόψε. Για σένα, για σένα και μόνο, δε πουλάω, χαρίζω. Κοίτα ίσια στην λεπίδα, δες τη λάμψη που κυλάει στην κόψη με το θλιμμένο σου βλέμμα. Θα ξυπνήσεις και το μαξιλάρι θα’ναι βαμμένο με τον εαυτό σου, θα σηκωθείς και στο πάτωμα, θα στάζει ο εαυτός σου.

Θα αφήσεις κάμποσες φορές τον εαυτό σου γυμνωμένο, στα πλακάκια το μπάνιου ώσπου και τελικά ο νιπτήρας θα ρουφήξει αχόρταγα και την τελευταία σου στάλα… …ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ… …χωρίς παλμό και χρώμα, στην απόλυτη σιωπή να φωλιάζει… γουστάρεις λιγο ψέμα;

αναμονή

13 τσαχπινιές March 1st, 2006

Σε περιμένω. Πόσο μπορεί να διαρκεί μιά μέρα στο σκοτάδι, πόσο μιά εβδομάδα;

Ζουμε χορτασμένοι από έρωτες και γεύσεις που δοκιμάζουμε, σώματα που τα κολυμπούμε σαν λίμνες, φόβους που κρύψαμε βαθειά στην τρύπα κάθε νύχτας. Θέλω όλα αυτά που ονειρεύτηκες να μου χαράξουν το κορμί γιατί εμείς είμαστε ο πραγματικός κόσμος και όχι τα σύνορα που ζωγραφίζονται πάνω σε χάρτες.

Ξέρω πως θα έρθεις και θα με φέρεις στο παλάτι των ανέμων. Αυτό ήθελα από πάντα, να περπατήσω μαζί σου σε ένα τέτοιο μέρος, σε μιά πορεία χωρίς χάρτες.


Ψάξε:

Πρόσφατα Γραπτά

Κατηγορίες

Αρχείο

Syndication

Powered By

  • WordPress
  • page counter
  • eXTReMe Tracker