Αρχείο γιά September, 2006

no news is good news (part I)

5 τσαχπινιές September 25th, 2006

Μικροί χρειαζόμασταν μόνο δυο σπιρτόκουτα κιι έναν σπάγγο και φτιάχναμε τηλέφωνο. Ωραίο παιχνίδι, αλλά ποτέ δεν λειτούργησε καλά. Έτσι δεν χρησιμοποιούσαμε τίποτα, τη φωνή μας μονάχα. Αλωνίζαμε τις γειτονιές, φωνάζαμε τους φίλους μας, έβγαιναν στο μπαλκόνι και σε δυο λεπτά κατέβαιναν για νέες περιπέτειες, από το ένα άκρο της πόλης μέχρι το άλλο.

Σήμερα χρειάζονται πολλά. Σταθερά, κινητά, ασύρματα, τηλεφωνητές, μηνύματα, δίκτυα, διαδίκτυα. Όλα χρειάζονται, άνευ εγγυημένης επιτυχίας . Εμείς τώρα πώς τα καταφέρναμε με δύο σπιρτόκουτα ή και με τίποτα, απλά με τη φωνή μας, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Σήμερα η επικοινωνία χρειάζεται μεσάζοντες.

Τον τελευταίο καιρό τί κάνω;

Δουλεύω, αγχώνομαι, φουμάρω, δουλεύω, αγχώνομαι, φουμάρω.
Έχω χάσει εμένα και προσπαθώ να ξανασυναντηθούμε…

“Γυρεύω κάποιον να βάλει λίγη μουσική στα βήματά μου, να με κάνει να μ’αρέσω όταν κωλώνω.” (Αρετή)

Πάλι στα λόγια σου ήρθα ρε γαμώ το…

σλόγκαν

Πες και εσύ μιά τσαχπινιά September 12th, 2006

…Μέσα σε ένα κόσμο τεχνητό και ψεύτικο, όλο απαγορεύσεις, ενοχές, υποκρισίες και συμβάσεις, οι ρυπαροί ονειροπόλοι πολεμώντας κέρδιζαν την ελευθερία του σώματος και την αλήθεια της ψυχής.

Θύμιζαν πως ο μόνος βέβαιος παράδεισος είναι εδώ: αυτός των αισθήσεων και των εκστάσεων. Που και αυτός (όπως και εμείς) είναι δημιούργημα του ίδιου Θεού…μπορεί να σκοτωθεί/πεθάνει ο ονειροπόλος, μα ΔΕΝ μπορείς να σκοτώσεις το όνειρο…

Μην αφήσεις το ουριαχτό σου να γίνει διαφημιστικό σλόγκαν


Ψάξε:

Πρόσφατα Γραπτά

Κατηγορίες

Αρχείο

Syndication

Powered By

  • WordPress
  • page counter
  • eXTReMe Tracker