Ανάγκες

August 21st, 2005

Έχω ανάγκη μια σου λέξη, μια αλήθεια μες στις αυταπάτες σου και μια αγκαλιά να με γιατρέψει από θανάσιμες ηδονές, να βουλιάξω μέσα στο πιο βαθύ σου βλέμμα απ’την αλήθεια που με τρομάζει και να φουντάρω σ’ένα σου ψέμα.. με τα μπούνια.

Ένα σακατεμένο βράδυ, μόνο τα μάτια σου θυμάμαι, φλόγες μέσα στη νυχτιά….μια ιδρωμένη νύχτα του Αυγούστου, που όσο θυμάμαι τόσο με πονάει. Έχω ανάγκη να σου δείξω πως είμαι πλέον οπαδός σου, με την κάθε σπιθαμή σάρκας μου ν΄αγγίξω τον πυρετό που καίει το κουφάρι σου. Εχω ανάγκη να σε νιώσω σαν μια προσωπική μου νίκη, με πόσα ακόμη βράδια να πληρώνω τη μοναξιά που μου ανήκει; Έχω ανάγκη να φωνάξω σ’όποια αγκαλιά και να κοιμάσαι, πως ΕΓΩ μαζί σου θα (θέλω να) ξυπνάω τα πρωινά, την ώρα της πιο γλυκιάς σου απουσίας. Κι έτσι για πάντα θα σαλπάρω με πλάτη τον δικό σου άνεμο, και σαν να σου όρκος θα σε πάρω μαζί, όρκος που δε θα πάταγα ποτέ μου.

Είπα απόψε πως δε θα βγω στους δρόμους γιατί βρέχει και θα μου κρυώσεις αν σε πετύχω εκεί έξω. Στα όνειρά μου θα σε ψάξω γιατί δεν έφυγες ποτέ σου.

υ.γ.: και γαμώ τα γραφεία ρε αλύτη…αλύτισσα καλύτερα

Entry Filed under: Προσωπικά,Σκοτάδια,Αποκαλύψεις

Πες και εσύ μιά τσαχπινιά

Απαραίτητο

Απαραίτητο, (κρυφο)

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Ψάξε:

Πρόσφατα Γραπτά

Κατηγορίες

Αρχείο

Syndication

Powered By

  • WordPress
  • page counter
  • eXTReMe Tracker