φάουλ

October 22nd, 2008

Οι κινήσεις χρειάζεται να είναι πιο γρήγορες, πιο επιδέξιες, πιο εύστοχες, πιο θαρραλέες. Δεν μπερδεύτηκα με σένα, σου έχω δηλώσει ήδη πως δεν έπραξα ούτε μίλησα ποτέ εναντίον σου. Είναι που με επηρεάζουν όλοι τους (σας) με την κάθε μικρή κουβέντα, την τοσοδούλα κίνηση και τα λαμβάνω τις μετρητοίς γιατί όλους τους εμπιστεύομαι… με ξέρεις. Αργότερα, κλείνομαι, στρείδι.  Χαζεύοντας την ταμπέλα κάποιου δρόμου που περπατήσαμε για λίγες στιγμές, με δυο φίλους ζωγραφίζοντας ξένους τοίχους, σε μια στροφή στο ταρτάν του γηπέδου, μέσ’ τα κομμάτια μου ή ξενέρωτος, ξαπλωμένος και όρθιος, σίγουρα μόνος, σε μια στάση λεωφορείου, στη κλεφτή ματιά ενός μωρού… σκέφτομαι τα γέλια σου και τις χαρές μας. Παιδικά και αθώα, να υπερκαλύπτουν την κάθε μας αδυναμία.

Στρατηγικές επιβίωσης σε ένα καινούριο κόσμο. Σε θέλω, αν ακόμα το θυμάσαι. Είμαι σίγουρος πως το θυμάσαι, μα δεν θα μπορούσες να κάνεις κάτι και γι’ αυτό, απώλεια επιλογών. Δε σε ρώτησα ποτέ τι περίμενες, παρά μόνο έπραξα τα δικά μου, όπως τα καταλάβαινα και όπως τα ένιωσα. Ποτέ δεν σε ξεπέρασα, απλώς συνήθισα. Ποτέ δεν σε ξέχασα, απλώς με επέπληξα και δεν με συγχώρεσα ποτέ. Συνεχίζω να εμπιστεύομαι τις κινήσεις μου με βάση την στιγμιαία ορθολογιστική μου σκέψη, μα τι αρχίδια θεωρία είναι αυτή, Θεέ μου…

Θυμήθηκα μια κουβέντα της Misty στο Μάντσεστερ που με προειδοποίησε πως όταν φυσάνε οι άνεμοι της αλλαγής, κάποιοι χτίζουν καταφύγια και κάποιοι άλλοι ανεμόμυλους. Εδώ είμαι, όχι όμως εκεί. Δε θέλω να γυρίσω το χρόνο πίσω, θέλω να τα ζήσω όλα από την αρχή σε ένα παιχνίδι που όχι μόνο δεν έχει παράταση μα απολύσαμε μαζί με όλους τους κανόνες και τον διαιτητή.

Ουδέποτε υπάρχει ανάγκη για φάουλ ή/και για λήξη μεταξύ μας.

Entry Filed under: Προσωπικά,Σκοτάδια,Αποκαλύψεις,Βγάλε άκρη

6 Τσαχπινιές Πες και εσύ μιά τσαχπινιά

 • 1. Darthiir the Abban  |  October 22nd, 2008 at 09:29

  Ανάλογα τα μποφόρια…

 • 2. Buddha  |  October 22nd, 2008 at 13:56

  Κάνε τους σχεδιασμούς -τους σωστούς- a priori, έστω και αυτούς της στιγμής.
  Όταν λήξει το παιχνίδι κάθε άσκηση επί χάρτου είναι τουλάχιστον μάταιη…δυστυχώς…
  Κι αν τελικά το παιχνίδι λήξει τότε απλά χρησιμοποίησε το πάθημα (αν υπάρχει τέτοιο) ως μάθημα που σημαίνει όχι πως θα αποφύγεις τα ίδια “λάθη” στο μέλλον, αλλά θα ξανακάνεις τα ίδια, αλλά πλέον συνειδητά!!!

 • 3. sikelia  |  October 23rd, 2008 at 16:36

  “Ποτέ δεν σε ξεπέρασα, απλώς συνήθισα”…
  Σκοτώνουν αυτά τα λόγια. Κι έγινε η απώλεια συνήθειά μας…

  ***
  Buddha μου άρεσε η μικρή σου διαφοροιποίηση, να κάνουμε τα ίδια “λάθη”, μα συνειδητά. Πολύ μου άρεσε! Δεν την είχα σκεφτεί ποτέ αυτήν την “ζαβολιά”.

 • 4. Buddha  |  October 24th, 2008 at 10:34

  Συνήθως τα λάθη μας είναι η προσωπική μας δίνη. Όταν σε παρασύρει τη πρώτη φορά “συνήθως” μετά ξέρεις τι σε περιμένει στην επόμενη στροφή-δίνη. Απλά το ξέρεις κι όμως “συνήθως” δεν αλλάζεις ρότα.
  Αυτό είναι απλά συνείδηση.

  “…θα πάω και ας μου βγει και σε κακό…”.

 • 5. *E*  |  October 26th, 2008 at 16:10

  Καλησπέρα

  κατ αρχήν συγχωρήστε το θάρρος και την τόλμη μου για τούτο το μήνυμα
  κι εμπιστευθείτε την αγνή μου πρόθεση και την διάθεση επικοινωνίας .

  Κατά δεύτερον, θα ήθελα να σας πω, ότι τον τελευταίο καιρό κάνοντας σημαντική προσπάθεια ν ¨ανεβάσω¨ ένα δικό μου forum, με την καθάρια σκέψη
  να συντροφεύει ανθρώπους ευαίσθητους, ρομαντικούς, διακριτικούς και μόνους,
  είχα ένα καλαίσθητο και πολύ θελκτικό αποτέλεσμα το οποίο πραγματικά λάτρεψα .
  Θα ήθελα να κλέψω λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας για να σας οδηγήσω στη διεύθυνση που υπάρχει το φιλόξενο ¨Σπιτάκι¨ μου :
  http://www.e-agapimou.gr/forum/index.php

  Αν θεωρήσετε ότι η προσπάθεια μου αυτή έστω και λιγάκι εκφράζει
  έ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ανταλλαγής μηνυμάτων και σκέψεων .
  Μια συντροφιά εμπιστοσύνης που δεν θα διστάσει να συναντηθεί από κοντά για συζήτηση, για καφεδάκι, για ποτάκι, φαγητό η οτιδήποτε άλλο προκύψει .

  Σας ευχαριστώ πολύ
  *E*

 • 6. τέλσον  |  October 26th, 2008 at 17:51

  @E:

  θα μπορούσες να μου στείλεις την παραπάνω ανάρτηση και σε προσωπικό μήνυμα, όχι σε σχόλιο… Δυστυχώς είναι αρχή μου να μην σβήνω τίποτα πέραν προσβλητικών σχολίων. Η ρεκλάμα σου θα μείνει εδώ, μα σε παρακαλώ να μην επαναληφθεί.

Πες και εσύ μιά τσαχπινιά

Απαραίτητο

Απαραίτητο, (κρυφο)

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Ψάξε:

Πρόσφατα Γραπτά

Κατηγορίες

Αρχείο

Syndication

Powered By

 • WordPress
 • page counter
 • eXTReMe Tracker